Home Forløb

Forløb

Personligt Transformationsforløb 1:1

 

Hvis noget i dit liv skal forandre sig, så er du nødt til at gå forrest. For at en forandring skal blive til varig virkelighed, så skal den komme indefra.

Så længe du tænker, føler og gør som du plejer – så bliver du ved med at skabe det samme om og om igen.

Skal noget ændre sig, må det komme fra dig.

At forandre sig er lettere sagt end gjort – det tror jeg at de fleste af os ved. Det er lettere at tale om, at skulle tabe sig, end egentlig at gøre det.

 

Din største udfordring er samtidigt det helt perfekte springbræt til den største og dejligste transformation i dit liv. Så uanset om det er økonomien, kærligheden, kroppen, familien – eller alt muligt andet der er netop DIN udfordring, så er det det helt perfekte sted at starte.

 

De samme begivenheder eller tilstande bliver ved med at vække de samme tanker og følelser i dig. Og så kan det nemt se ud som om, at det ydre er nødt til at ændre sig, for at du kan få det anderledes.
Men her går vi den anden vej – vi starter med energien – og så vil forandringen i det ydre følge.

Det her handler om energiarbejde. Det handler om at forstå hvordan kroppen og hjernen fungerer. Det handler om at forstå følelserne og så handler det først og fremmest om at skabe langt større bevidsthed og at tage Livets tøjler hjem på egen hænder. Det handler også om spirituel bevidsthed. At forstå hvordan de Universelle love fungerer. Det handler om kvantefysik – og at finde ud af at få det hele til at fungere i netop dit liv.

 

Vores liv er ikke mejslet ind i sten – vi skaber det hele tiden selv. Det er langt sjovere at skabe det med vilje, end at drive for vejr og vind.

 

Jeg ved hvordan du gør. Jeg kender faldgruberne og ved hvordan du kommer hen over dem.

 

Forløbet er for dig, som er klar til at tage ejerskab over dig selv og din fremtid. Dig som er træt af at vente på, at der sker noget andet. Det er for dig som tør at tro på, at du er meget mere end det du kan se med øjnene.

 

Forløbet strækker sig over 3 gange. Hver session varer omtrent 75 min.
Prisen er 2995,-
Efter første gang, er det muligt at dele de næste to gange op i flere små bidder – alt efter behov.
Det er muligt at betale i rater. Du er velkommen til at starte med en enkelt session til normalpris (1100,-) for at se om det er noget for dig, og derefter beslutte dig for, om du vil have de næste to sessioner med – så er prisen for de næste to 1895,- til sammen.

Det kan foregå her hos mig på Sydfyn – eller online.

/* ]]> */