Home Om June

Om June

OM JUNE PEDERSEN
For mig er det vigtigste at hjælpe dig til at kunne selv.

Det er det, som giver mening for mig.
Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at vi først og fremmest er sjæle – som har fået en krop og en personlighed til at kunne være her på jorden.

Sjælen er det allervigtigste i dig. Det er den som kender vejen til alt det du måtte ønske dig.
Det er den som taler til dig, når du mærker din intuition, pludselige indskydelser osv.

Den er som en indre gps. Når du har indtastet din destination, så går den i gang med at fortælle hvilken vej du skal.
Og den holder aldrig op med det – men det kan være at du har fået stillet ind på en anden kanal, som mere handler om hvad frygten siger, eller hvad andre mennesker mener. Og så kan det være svært at høre hvad sjælen har at sige til det alt sammen.

 

Det er altså ikke min opgave at give dig en facitliste – for den findes ikke. Det er min opgave at hjælpe dig med at lytte og mærke selv.
For det er nemlig når du selv mærker følelsen af klarhed, af JA eller NEJ at du kan mærke sandheden – og dermed rette dig op og gøre det som er sandt for dig.

Du har så mange flere muligheder end du regner med.

Jeg er ansat som en form for tolk, som har evnen til at oversætte energi – vibration – information – til ord som jeg kan give til dig. Det er reelt det mit virke går ud på.

Ligesom en radio der modtager en frekvens, som så bliver oversat til lyd, som kommer ud af højttaleren.

Jeg bruger ofte drømme- og symboltolkning i mit arbejde. Både symboler i drømme og symboler som dukker op på din vej.
Livet taler til os hele tiden, og jeg lever selv mit liv med åbne øjne, og modtager den information der hele tiden strømmer til mig, efter bedste evne naturligvis.


UPCOMING EVENTS

Din Livsvej – Blog


JEG KAN HJÆLPE DIG MED

Selvværd, kærlighed, relationer, retning i livet, spiritualitet, tro, sorg, håb, parforhold, at ændre dine gamle mønstre, slippe illusionerne – blive suveræn i dit eget liv.
SENESTE VIDEO
SAGT & SKREVET – FEEDBACK

Velbekomme..men det er sørme os der takker ? Vi er målløse over den forvandling der skete med os begge da vi var hos dig ? Det bedste er at fortid […]

Kærestepar efter parkonsultation.

Til alle der måtte tvivle: June er vanvittig dygtig i sine oplæg. Rammer uhyggelig plet på personlig baggage. June har igennem tiden lavet flere oplæg for mig. Det er vi […]

Susanne – 43 år

Kæreste June du er en af de profferne ??❤️?❤️??? og jeg siger :::??? , skal i have nogle af disse ting der står nedenstående , kan i trygt og roligt […]

Else – 58 år

/* ]]> */