Home Livsvejledning

Livsvejledning

Velkommen

Jeg er seer – og hvad betyder det egentlig?

Det betyder at jeg er i stand til at se energier – se mennesker – se ind bag maskerne og forklædningerne. Derind hvor sjælen bor – der hvor din sjæl længes efter at blive set og blive kaldt frem. Jeg har en evne til at se hvor du står i vejen for dig selv, og hvilke muligheder du har for forandring.

Jeg gør det fordi jeg selv har stået der, hvor håbløsheden og hjælpeløsheden herskede. Der hvor jeg troede at det var umuligt at leve det liv jeg drømte om. Der hvor min krop gentagne gange blev syg og havde ondt. Indtil jeg mærkede at der også var en anden mulighed – nemlig at gå den vej som min sjæl sang om. Da jeg gjorde det blev jeg fri – og så begyndte vejen hjem for mig. Vejen hjem til det menneske jeg er kommet her for at være.

Jeg har arbejder med mennesker hele mit liv både i mit arbejde i sundhedssektoren og i min fritid.

Mine evner som seer er medfødte og jeg er oplært fra den indre verden i forhold til at kunne bruge mine evner optimalt, så de kan være til bedst mulig gavn.

Jeg har sagt ja til at gå den indre vej, det vil sige at jeg har forpligtet mig i forhold til mit livsformål, til at arbejde udfra mine egne livserfaringer. Til at se indad og være selvansvarlig.


/* ]]> */