Home 2019 juli 03 Onsdagsord …

Onsdagsord …

De fleste mennesker kender følesen af at være forkert. For mange er det den største frygt … at være forkert. Vi har allesammen et eller andet sted inden i os, hvor forkertheden hersker. Det kan ligge i dvale i lang tid, for pludselig at blive udløst af en tilsyneladende tilfældig situation. Andre gange er den nærværende i lange, lange perioder af livet, og lægger en bitter bismag hen over alt hvad man foretager sig.
Når forkertheden hersker, så er det fuldkommen ligegyldigt hvor populær man er, eller hvor mange der elsker en. Forkertheden bor inden i – og der er kun én selv til at slå op med den. Til gengæld har enhver muligheden for at gøre det – selv hvis man har fået den ind med modermælken.
Det her er jo DIT liv – du bestemmer selv hvad der skal styre dig og dine valg. Forkertheden eller kærligheden?
June

/* ]]> */