Home 2019 oktober 10 Onsdagsord – 14.08.19

Onsdagsord – 14.08.19

Når jeg ønsker mig positive forandringer i mit liv, så ligger bolden altid hos mig selv.

Jeg er nødt til at starte på egen banehalvdel.

Det er udmærket at bede til de højere magter om hjælp og mirakler – men jeg er nødt til at starte med at tage det første skridt selv.

Selv de allermindste handlinger er kraftfulde og er med til at skabe mirakler i vores liv. At gøre noget på daglig basis, er tusind gange mere kraftfuldt, end at rejse væk i tre uger med intens træning, hvad enten det så er yoga, meditation eller styrketræning.
For når vi vender hjem, så er hverdagen der ligesom den plejer at være.

Vi lever vores liv i hverdagen – så det er der al forvandling begynder. Bare en lillebitte ting, kan sætte store bevægelser i gang. Hvis nu du tog dig selv seriøst – hvilken daglig handling har du så allermest brug for?
Morgenmad – at gå tidligt i seng – tømme postkassen?
Du kan jo tænke over det … Det er ikke handlingens karakter som er vigtig – men det faktum at du tager dig selv seriøst. Hver dag.

June 

 

/* ]]> */