Home 2019 oktober 22 Tiden lige nu

Tiden lige nu

Tiden lige nu …

kan opleves som temmeligt speciel. Det er som om, at grebet strammes og vi hver især bliver trykket lidt på maven, i forhold til at tage os selv og vores liv seriøst.
Samtidigt er det også en tid, hvor vi kan opleve at døre som hidtil har været låst og udenfor rækkevidde, nu går op helt af sig selv.

Det kan være meget let at lade sig opsluge af andre menneskers drama og andre menneskers holdninger, tanker, gerninger osv. Men som oftest er det bare en raffineret form for overspringshandling, som forhindrer os i, at tage os af det der virkelig er vigtigt – nemlig vores egen banehalvdel.
Det er en vigtig tid. Vi står overfor et vigtigt årsskifte lige om lidt. Der er ikke tid til at pege fingre af andre mennesker – der er rigeligt at se til i vores egen baghave. Det er den du skal tage dig af – det er der du sår dine egne frø til fremtiden.

 

June

/* ]]> */