Home Begivenheder Selvkærlighed – online kursus – 21.02.24
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
  • STARTfeb 21st - 19:00

  • SLUTfeb 21st - 21:00

  • STED

Selvkærlighed – online kursus – 21.02.24

At elske sig selv er vejen til alt godt.
Til glæde, kærlighed, gode relationer, indre fred, godt helbred, god økonomi osv.
Det er i det hele taget en særdeles vigtig nøgle for os her i livet, men hvordan GØR man, hvis det ikke lige ligger til højrebenet?
Hvad betyder det egentlig at elske sig selv?
Selvkærlighed handler i virkeligheden mest af alt om glæde. At være i stand til at mærke glæden i sig selv, uden at være afhængig af, hvordan den ydre verden opfører sig. Uden at være afhængig af, om kæresten er der eller ej – uden at være afhængig af, om andre forstår en eller ej – og mange andre ting.
Det er slet ikke så svært som man skulle tro – til gengæld virker det langt bedre end man skulle tro – så der er alt at vinde!
Denne aften fortæller jeg om, hvordan jeg selv har gjort – hvad der har været svært og hvad der har været overraskende let – og hvad det har betydet for mig i mit liv.
Du får helt konkrete redskaber og der er mulighed for at stille spørgsmål til det.
Det koster 99,- at deltage som skal indbetales via mobilepay til 684246
Kurset foregår på Zoom hvor det optages og sendes til alle tilmeldte dagen efter, så du har mulighed for at se eller gense det som det passer dig.
Du skal skrive til mig her på facebook eller på min hjemmeside www.junepedersen.dk for at tilmelde dig, så sender jeg linket til zoom til dig.
I februar har jeg desuden to andre onlinekurser:
07.02 – Styr dine tanker. Hvordan tager man ejerskab over sine tanker så de ikke galopperer afsted ud i overtænkning og bekymringer?
Pris 99,-
D. 14.02 – Afhængig af følelser … Som handler om at vi faktisk kan være afhængige af negative følelser – og derfor ender med at blive ved med at genskabe situationer i vores liv, som tænder for de følelser. pris 99,-
Hvis du deltager i alle tre kurser er prisen 249,-

Detaljer

Dato:
februar 21
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Kategorier:
/* ]]> */