Home 2019 februar 13 Onsdagsord – 13.02.19

Onsdagsord – 13.02.19

Når vi vil skabe forandringer i vores liv, så gør vi det ofte for at opnå et bestemt resultat. Tabe 10 kg. Kunne løbe 20 km. Modtage en bestemt anderkendelse, eller tjene noget bestemt. Men mange gange oplever vi, at missionen mislykkes. Vi falder fra undervejs. Tænder en cigaret eller spiser alt det vi ikke skulle. Fordi målet virker for uopnåeligt – eller lige gyldigt. “Jeg er jo god nok alligevel, selvom jeg vejer det jeg nu gør”.

Ja, det er du helt bestemt. Men i morgen bliver du jo igen ked af, ikke at have haft rygrad nok til at skabe den forandring du egentlig ønsker dig. Hvis forandringen skal lykkes, skal den komme indefra. Fordi du har lyst til at sætte dig selv fri, fra de ting der ikke er sande for dig. Du skal gøre det fordi det er sandt for dig. Hvordan er den sande udgave af dig?

June

/* ]]> */