Home Begivenheder On/off relationer – online foredrag
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
  • STARTaug 10th - 19:00

  • SLUTaug 10th - 20:30

  • STEDOnline – Zoom

On/off relationer – online foredrag

Nogle relationer har det med at blive ved med at køre i ring. Måske bliver man ved med at gå frem og tilbage. Slå op og finde sammen. Være uvenner og blive gode venner igen – for ganske kort tid efter at tage hele turen en gang til.
Måske er det din partner som hele tiden skifter mellem varm og kold – med dig som den part der hverken kan gøre fra eller til – tilsyneladende.
Det er opslidende og anledning til særdeles stor frustration og tvivl.
Skal jeg blive eller skal jeg gå?
Og uanset hvad du beslutter dig for, så går der ikke ret lang tid, før du igen overvejer, om den anden løsning havde været bedre.
Hvis du har lyst til at få indsigt i de dynamikker – og hvordan DU bryder dem – så er der en mulighed her. Det er nemlig ikke så svært som du tror – uanset HVEM af jer, der har det med at skifte mellem kold og varm.
Det foregår på zoom, og hele foredraget optages og sendes til dig dagen efter. Så har du ikke mulighed for at deltage live, så ser du det bare når det passer dig.
Det koster 99,- at deltage og du kan tilmelde dig ved at skrive en besked til mig her eller på min facebookside Din Livsvej
Så sender jeg linket til zoom til dig.
Du kan indbetale via mobilepay til 684246

Detaljer

Dato:
10. august 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Kategorier:

Arrangør

June Pedersen · Din Livsvej
Telefon:
Tlf. ( 45) 91 25 02 22
E-mail:
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside
/* ]]> */