Home Parkonsultation – Parterapi

Parkonsultation – Parterapi

PARKONSULTATION

Jeg tilbyder konsultation til par, som har brug for at få en dybere indsigt i forhold til hvilke energier der bevæger sig i deres forhold.

Mange oplever at de gentagne gange løber ind i de samme problemer om og om igen, og det kan i sidste ende resultere i, at forholdet går i stykker fordi man ender det samme smertefulde sted hver gang.

Alle par vil fra tid til anden gå igennem perioder som er vanskelige – som kræver en ekstra indsats, og hvor man må tage stilling til om man stadig vil hinanden.

Selvom man elsker hinanden og har mange dybe følelser, så kan det føles alt for smertefuldt at fortsætte ud af den vej man går på. Man kan gøre mere skade end gavn på hinanden, og hvis ikke man kan vende den udvikling, så er det klogeste at sætte hinanden fri.

Men for de flestes vedkommende, så er det faktisk muligt at få vendt udviklingen, så man igen har følelsen af at spille på samme hold.

Det er jo ikke dig mod mig – men os – sammen.

Et parforhold er det ultimative sted for selvudvikling – hvis man tør. Hvis man er villig, og hvis begge parter er indstillede på det. Det kræver en bevidst indsats fra begge sider, og det kræver at begge parter er villig til at se indad.

Enhver relation, hvad enten det er et ægteskab, venskab, familie eller kollegaskab, har sin egen energi. Der er styrker og svagheder. Der er steder hvor der ligger store udviklingsmuligheder – og der er deciderede faldgruber.

Det jeg kan hjælpe jer med er, at se hvorfor I går vild det samme sted hver eneste gang. Jeg kan hjælpe jer med at se, hvilke muligheder der er for at gå andre veje, så I i stedet for at kæmpe imod hinanden – kæmper med hinanden.


/* ]]> */