Home 2019 januar 02 Onsdagsord – 02.01.19

Onsdagsord – 02.01.19

Så er vi klar igen. Med hverdag og pligter og madpakker og morgenhår. Lige nu, i januarmørket kan det godt føles som at tage vådt tøj på. Men hverdagen har altså også sin helt egen magi, som man let kommer til at overse, og som forøvrigt også kan være lidt svær at få øje på, hvis ikke man ligefrem har til hensigt at se den. Men det er jo netop her i hverdagen at livet giver størst mening.

Når vi udfylder vores plads i verden og skaber vores liv. Lidt ad gangen – hver dag. Det er her i hverdagen at tingene kommer til deres ret. Det er i hverdagen at kærligheden i mellem os virkelig kommer til sin ret – og her den skal vise hvad den dur til. Det er i hverdagen at vi skal rejse os op og med vedholdenhed spore vores liv i den retning vi drømmer om. Drømmene skabes ofte når vi har ferie og masser af tid. Det er i hverdagene at de skal leves ud.

June ❤️

/* ]]> */