Home 2019 februar 06 Onsdagsord – 06.02.19

Onsdagsord – 06.02.19

Langsomhed. Stilhed … ørenlyd. Vi længes allesammen efter det – på papiret.                                             Men når muligheden byder sig, og der er plads til at sætte farten ned, så skruer vi op for tv, netflix, facebook, bøger … hvad der nu lige er ved hånden. For ikke at mærke, lytte og føle.                            Hjernen råber op om, at det er spild af tid, at gøre noget langsomt.

Rastløsheden melder sig hurtigt. “Jeg kunne jo lige … ” vasketøj, støvsuger, facebook, mad, slik, cigaretter … Måske ville det slet ikke være så tosset at sætte langsomhed og stilhed på skemaet?            Tid uden stimuli, uden pligter. Det kan føles som et tab af kontrol, men måske er det i virkeligheden omvendt?

Måske er det sådan du får greb om tingene?

 

June

/* ]]> */