Home 2019 marts 06 Onsdagsord 06.03.19

Onsdagsord 06.03.19

Alle mennesker kommer på et eller andet tidspunkt i tvivl, farer vild, føler sig fortabte og ved ikke hvilken vej de skal gå. Selv de allermest tjekkede og succesfulde mennesker ryger ind i det felt. Og når man står der, så kan selvværdet og charmen ligge på et meget lille sted.
Men i dag er det onsdag. Og alle mennesker har noget som de er gode til. Så i stedet for at skælde dig selv ud, og slå dig selv oven i hovedet, så ville det give bedre mening at sætte fokus på det du er god til. Lad janteloven ligge, og se på dig selv med varme, stolte øjne. Hvad er du god til? Du er velkommen til at skrive det i kommentarsporet – også selvom det næsten føles forbudt og mærkeligt. Pyt med det – i dag er en god dag at være god til noget på.
June

/* ]]> */