Home 2019 maj 29 Onsdagsord

Onsdagsord

Utålmodigheden er ofte vores største forhindring i forhold til at opnå de gode resultater som vi drømmer om. Det betyder ikke så meget om det er i forhold til kærligheden, livsstilsændringer, arbejde eller at lære nye ting. Vi véd godt, at ting tager tid. Og når vi er sikre i vores sag, så er det let nok. Men når vi bliver usikre og tvivler på om det mon nogensinde vil lykkes, så kan det være meget let, at smide håndklædet i ringen og give op. Specielt hvis man først er snublet én eller flere gange, så siver gejsten ligeså stille ud. Men det er lige netop hér, at vi har den største mulighed for forandring. Når vi vælger at fortsætte der hvor vi har lyst til at give op. Der hvor håbet og troen er ude af syne. Så er det, at lydmuren sprænges og nyt liv åbner sig.
June

/* ]]> */