Home 2019 oktober 23 Onsdagsord – 23.10.19

Onsdagsord – 23.10.19

Onsdagsord … Det er ikke meningen at vi skal klare alting selv. Rigtig mange af os har sådan en automatindstilling der handler om, at vi skal klare alting selv, og hvis andre skal hjælpe os – med selv den mindste ting, så skal vi helst skære det ud i pap for vedkommende, så vi er sikre på at opgaven er blevet forstået uden slinger i valsen.

Det er glimrende hvis man er kirurg og skal udføre livsvigtige operationer … men for det meste er det bare et behov for kontrol – og vores egen overansvarlighed som er på spil. Det sker ofte helt automatisk, og hvis ikke der er nogen som påpeger det – så opdager vi det næppe.

Så når nogen påpeger det, så er det klogt at lytte og tage imod – fremfor at vrisse af dem og tage den stramme mine på.

Når nogen vil hjælpe dig, så er det ikke for at nedgøre dig eller fordi de ikke mener du magter opgaven selv. Det er fordi de bryder sig om dig.

June 

 

/* ]]> */