Home Begivenheder Workshop – Vejen Hjem.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
  • STARTapr 9th - 09:00

  • SLUTapr 9th - 15:00

  • STEDJune Pedersen

  • BILLET PRIS800

Workshop – Vejen Hjem.

Når du står i midten af din egen kraft – dit eget liv – så kan du tage ejerskab over det, og dermed skabe det liv du ønsker dig.

Det lyder så enkelt, men sandheden er jo, at vi ofte ser os selv gentage gamle mønstre – gamle programmeringer, og ender med at stå med det vi faktisk ikke så gerne ville have. Det vi havde lovet os selv, vi ikke skulle én gang til.

At bryde med gamle mønstre kan nogle gange tage meget lang tid. Det er ikke gjort over en nat. Så havde vi jo gjort det for længst …

På denne workshop får du mulighed for at få nogle unikke indsigter i dig selv og dine egne mønstre. Du kan blive klogere på hvor du står i vejen for dig selv, og hvordan du ændrer kursen, så du kan blive den udgave af dig selv, som du godt ved inden i er sandt.

Du får hjælp til at finde ind til den del af dig selv, som har et sundt selvværd, sunde grænser og som kan skabe sunde relationer. 

Vi skal arbejde med den indre verden. Jeg guider nogle forskellige indre oplevelser og hjælper på den måde med at finde ind til sagens kerne.
Undervejs skal vi både se på frygt, gamle sår, og naturligvis også det potentiale som du har med dig – og hvordan du kan udnytte det.

Mit ønske for dagen er, at hjælpe dig med at finde vejen hjem til det menneske du er kommet her for at være. At hjælpe dig med at se dit eget potentiale, og at vise dig, at forhindringerne ofte bare er illusioner.

Det bliver en magisk og powerfuld dag, hvor vi virkelig arbejder i dybden og dermed finder store indsigter.

Prisen er 800,-
Der serveres kaffe, te, vand, frokost, frugt og noget sødt.
Workshoppen kræver ingen forkundskaber – alle kan deltage.

Der er 6 pladser. Betaling sker ved tilmelding.
Ved framelding senere end 7 dage før, refunderes beløbet ikke, men du kan i stedet få en personlig konsultation.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig her.

Detaljer

Dato:
9. april 2020
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Pris:
800 kr.
Kategorier:
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

June Pedersen
Strandvej 58, Ballen, Vester Skerninge, 5762, Denmark.
+ Google Map
/* ]]> */